decorama

Als je zo links en rechts mensen spreekt is iedereen het er mee eens dat de zorghelden van de IC in alle ziekenhuizen een extraatje verdienen want dankzij hun blijven wij gezond en worden de zieken zo goed als mogelijk geholpen en bijgestaan.
Deze mensen werken dag en nacht voor onze gezondheid en draaien hun hand niet om voor al het extra werk maar gebruiken alle energie die ze hebben.

 
Dit hartverwarmende initiatief Doneer een bon is bedacht door Nijmeegs ondernemer Karen van Keeken. Haar missie is om zoveel mogelijk zorghelden aan de frontlinie; de Nijmeegse Intensive cares van het CWZ en het Radboud, te overladen met heel veel waardering, in de vorm van cadeaubonnen van ondernemers.
Dit initiatief kun je (vind ik) niet anders dan een warm hart toedragen. Door deze actie helpt u niet alleen de zorgheld maar ook nog eens de lokale ondernemer.

 

Wij bieden naast cadeaubonnen voor ieder budget (vanaf € 5,-) ook nog workshops en gepersonaliseerde producten aan in onze webshop.
Met uw bon kan de zorgheld dan zelf een personalisatie laten maken of deelnemen aan de workshop en zelf een creatie maken, en uiteraard ook even wat anders doen dan in het ziekenhuis werken.
Wilt u een persoonlijk berichtje bij uw bon meesturen? Dat is ook geen probleem, dit kunt u bij de bestelling erbij vermelden of stuur een aparte e-mail.
 

Omdat u eigenlijk met 1 aankoop 2 toppers steunt kunnen wij u niet met lege handen laten zitten.
U krijgt van ons een kortingscode die u zelf mag besteden in onze webshop of bij ons in de showroom zodat ook u toch nog wat leuks krijgt voor het bedrag.