Gina Beijen

Om ondernemers in het rijk van Nijmegen te steunen en medewerkers van de Intensive Care afdelingen van het Radboud en het CWZ een hart onder de riem te steken, start Karen van Keeken uit Lent de actie ‘Doneer een bon‘. De bonnen worden na aanschaf gedoneerd aan de IC-afdelingen.

Karen kwam net als vele Nijmegenaren thuis te zitten toen de overheid de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, bekendmaakte. Ze hoorde dat ook de horeca moest sluiten en allerlei creatieve oplossingen zocht om financieel overeind te blijven. Karen kon niet stil zitten en wilde actie ondernemen.

Meerdere horeca-ondernemers kwamen met het idee om cadeaubonnen te verkopen, die gebruikt kunnen worden wanneer de coronacrisis voorbij is. Karens zus werkt in de zorg en ze had het idee haar een bon cadeau te doen. Zo kwam ze op het idee om mensen bonnen te laten kopen en die te doneren aan de hardwerkende medewerkers op de Intensive Care afdelingen van de Nijmeegse ziekenhuizen. De naam voor het initiatief werd kort en krachtig: ‘Doneer een bon’.

Als er voldoende bonnen gekocht zijn, presenteert Karen de bonnen aan de medewerkers van de IC-afdelingen. Zo hebben de deelnemende ondernemers een bron van inkomen en de medewerkers van de IC-afdelingen een leuk welverdiend uitje.

.Je kunt bij mij een bon kopen voor 50% van de normale waarde  en betalen met een tikkie of het bedrag over maken ik zorg ervoor dat de bon bij de organisatie komt en een van onze hard werkende zorgverleners kan na de crisis komen genieten van een heerlijke ontspannende massage in mijn praktijk.