ips leerlab

‘Doneer een bon’ is het fantastische initiatief van Nijmeegs ondernemer en vriendin Karen van Keeken. Haar actie heeft als doel: de IC-medewerkers van de Nijmeegse ziekenhuizen Canisius Wilhelmina en het Radboud een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze Corona-crisis. Zo kun jij als machteloze burger jouw blijk van waardering uiten naar deze toppers.
Samengevat: Bij ‘Doneer een bon’ zijn diverse ondernemers aangesloten (Nijmegen en regio). Jij kunt bij hen een cadeaubon aanschaffen. Alle bonnen worden verzameld en op een geschikt moment (nog niet bekend) zullen de IC-medewerkers van de hiervoor genoemde ziekenhuizen worden overladen met waardering en liefde! Van jullie! Fantastisch toch?

Ips Leerlab heeft speciaal hiervoor een kaart ontworpen met een leren harten sleutelhanger. “Hartstikke bedankt kaart” kun je dus aan een zorgtopper doneren. De speciale prijs voor dit kaartje is €5.

Daarnaast kun je ook een waardebon van €10 doneren met een klein harten sleutelhanger. De zorgtopper kan dan zelf een leren kadootje uitkiezen bij Ips leerlab. Zal de zorgtopper voor een klein munten portemonneetje gaan of voor een set van waxinelichthouders of voor een mooie Nijmegen sleutelhanger met haar/zijn naam erop.