irmadammekes

‘uniek, aandoenlijk, persoonlijk’

Doneer een Bon.
‘Doneer een bon’ is het fantastische initiatief van Nijmeegs ondernemer en vriendin Karen van Keeken. Haar actie heeft als doel: de IC-medewerkers van de Nijmeegse ziekenhuizen Canisius Wilhelmina en het Radboud een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze Corona-crisis. Zo kun jij als machteloze burger jouw blijk van waardering uiten naar deze toppers. 

Samengevat: Bij ‘Doneer een bon’ zijn diverse ondernemers aangesloten (Nijmegen en regio). Jij kunt bij hen een cadeaubon aanschaffen. Alle bonnen worden verzameld en op een geschikt moment (nog niet bekend) zullen de IC-medewerkers van de hiervoor genoemde ziekenhuizen worden overladen met waardering en liefde! Van jullie! Fantastisch toch? 

Irmadammekes heeft speciaal hiervoor 2 illustraties ontworpen die vol van betekenis zijn voor deze toppers. De speciale prijs voor een gepersonaliseerd Zorgtopper-bord is 14,95. Irmadammekes is persoonlijk en om dit bij deze actie ook te kunnen doen heeft irmadammekes de volgende werkwijze bedacht..
-Bij aankoop van dit bord, gaat er een cadeaubon namens jou naar de IC.
-Namens jou schrijft Irma een kaart die bij jouw cadeaubon wordt verpakt.
-De zorgtopper neemt na ontvangst van jouw cadeaubon en lieve boodschap contact op met Irmadammekes.
-Irmadammekes betekent het bord met de hand en bezorgt het hierna bij de zorgtopper.
-Als blijk van waardering, ontvang jij van Irmadammekes een kortingscode van 15% welke jij weer kunt verzilveren in de webshop. Doneer jij mee? Dankjewel!